به گزارش رابط خبری اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان لرستان، نشست رئیس اداره امور قرآنی با روئسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان ها در تاریخ چهارم دی ماه در محل اداره امور قرآنی استان. برگزار گردید.
حجت الاسلام جعفر پور رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان با اعلام این خبر افزود: تشریح برنامه های قرآنی دهه فجر و چله قرآنی به مناسبت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی از 13 دی ماه لغایت 22 بهمن ماه با حضور مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان لرستان صورت گرفت.
جعفر پور گفت : اهم برنامه های مصوب شده در این جلسه به شرح زیر می باشد 1-برگزاری 40 محفل قرآنی 2-برگزاری جشنواره قرآنی در سطح استان 3-برگزاری 40 کارگاه سبک زندگی قرآنی و فاطمی 4-ایجاد و تاسیس 100 جلسه خانگی قرآن 5-برگزاری یک محفل استانی که با حضور عامه مردم و مسئولین در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به همراه پخش زنده از صدا و سیما و ده ها برنامه ی دیگر توسط هیئت اندیشه ورز قرآنی، موسسات و خانه های قرآنی در سطح استان انجام خواهد شد .
وی گفت : هدف، معرفی دستاوردهای معنوی و قرآنی پس از انقلاب اسلامی می باشد به یقین قرآن نقش بسیار ارزنده ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشته است و یکی از کسانی که تربیت یافته این مکتب بود به یقین شهید سردار حاج قاسم سلیمانی بود که امیدوارم در چله قرآنی بتوانیم مکتب ایشان را به قشر جوان جامعه معرفی کنیم که این یک وظیفه بزرگ است.