به گزارش تلاوت از سمنان، محمد دلالی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: جلسه هماهنگی و برنامه ریزی کمیته قرآن ستاد دهه فجر روز سه شنبه در مجتمع فرهنگی ولایت شهرستان سمنان با ارائه فعالیتها و برنامه های دستگاه ها برگزار شد.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در این جلسه ضمن تشکر از فعالیتها و برنامه های همه دستگاه ها با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری “بایدکاری بکنیم که مفاهیم قرآنی در جامعه ی اسلامی تبدیل بشود به مسلمات فکری، به رایج ترین افکار مشترک بین همه قشرهای مردم! به گفتمانهای عمومی در بین مردم! … اینها بشود جزو واضحات و بینات جامعه اسلامی … باید اینجور دنبال قرآن رفت افزود: راهکارهای عملیاتی و برنامه های قرآنی با محوریت این فرمایش بوده باشد تا این امر فراگیر و عمومی شود.
وی اضافه کرد: طرح تدبر و طرح مستورا در راستای فرگیر نمودن مفاهیم و اندیشیدن در بین عموم مردم هست که علاوه بر این دو طرح در ایام الله دهه فجر محفل انس باقرآن در همه شهرستانها به صورت ویژه و شاخص برگزار می گردد. محمد دلالی برخی از پیشنهادهای مطرح شده در جلسه را به این شرح عنوان کرد:
دعوت از قاریاان ممتاز و بین المللی و اجرای برنامه در همه شهرستانها
رصد و بررسی فعالیتهای قرآنی در طول سال
برگزاری جلسات کمیته به صورت فصلی در طول سال
تشکیل و تقویت شورای توسعه فرهنگ قرآنی در استان
هم افزایی و تعامل بیشتر دستگاه ها در اجرای فعالیت های قرآنی
توسعه و گسترش محافل انس باقرآن در همه شهرستانها و نقاط استان