پ

به گزارش تلاوت از زنجان، حجت‌الاسلام خسروی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان ضمن تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول گفت: بیش از ۲۵ برنامه فرهنگی و قرآنی به مناسبت هفته وحدت در استان زنجان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت موضوع وحدت در جوامع بشری افزود: در شرایط سخت و دشوار فعلی که دین اسلام مورد هجوم و تخریب بدخواهان و گروهک‌های تکفیری قرارگرفته است، بهترین و مهم‌ترین راهکارهای عملی برای تحقق وحدت میان مسلمین به‌دور از شعارهای ذهنی، تمسک جستن به ولایت و اهل‌بیت (ع) است.

حجت‌الاسلام خسروی خاطرنشان کرد: یکی از ابزارهایی که دشمنان برای اختلاف بین مسلمان از آن استفاده می‌کنند، مسئله‌ی اختلافات مذهبی، شیعه و سنی است و با ایجاد این اختلاف درصدد هستند تا برادران را به جان هم بیندازند و نقاط اشتراک مهمی که بین برادران سنی و شیعه هست را کوچک جلوه دهند تا به اهداف شومشان برسند و لازم است همه ما مسلمانان هوشیار باشیم. وی بیان داشت: هفته وحدت یکی از یادگارهای ماندگار و تاریخی امام راحل است و پیام هفته وحدت این است که مسلمانان همه باهم برادرند و باید میراث نبوت را پاس بداریم.

وی تصریح کرد: مهمترین برنامه‌های هفته وحدت در استان زنجان، «دیدار با خانواده شهدای اهل سنت»، «تقدیر از خیرین و چهره‌های جهادی اهل سنت»، «برگزاری کارگاه آشنایی با فرقه‌های ضاله»، «برگزاری میز خدمت در مناطق مساجد و نماز جمعه‌های اهل سنت» و «برگزاری جشنها و مسابقات فرهنگی ویژه هفته وحدت در موسسات و خانه های قرآن، مساجد و کانونها و هیئات مذهبی و قرآنی» است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان تأکید کرد: انس و الفت بین برادران اهل سنت و شیعه مثال‌زدنی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.