پ

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی ادره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران، رضا خلیلی مسئول و کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بابل اظهار داشت: به همت موسسه قرآنی الهادی و با حضور امام جمعه بابل، حجت الاسلام روحانی، شانزدهمین دوره طرح تکریم ابرار در محل موسسه قرآنی برگزار شد.
وی گفت: همزمان با شب بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با حضور مسئولین و مربیان و فعالان قرآنی از مقام شامخ معلمان قرآنی با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است، در این مراسم معنوی حجت الاسلام روحانی پیرامون اهمیت تقدیر و قدردانی از معلمان قرآنی طبق روایات و احادیث به سخنرانی پرداخت و بیان داشت: یکی از رسالتهای همه پیامبران و ائمه اطهار ترویج فرهنگ قدردانی بوده و تقدیر از معلمان و مروجان کلام وحی را هم وظیفه خود می دانستند، به گونه ای که پیامبر اسلام در پایان یکی از جنگ ها و گرفتن اسرا یکی از شروط آزادی اسرا را علم آموزی کلام وحی قرار داده و فرمودند بهترین شما کسی است که قرآن یاد گرفته و به دیگران هم بیاموزد.

این مراسم با ضیافت افطار به کار خود پایان داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.