پ

به گزارش تلاوت از کردستان؛ لیلا امینی مدیر خانه قرآن حکمت ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: به مناسبت ایام فاطمیه (س) و سالروز شهادت حضرت زهرا(س) محفل انس با قرآن کریم ویژه بانوان در خانه قرآن حکمت برگزار شد .

امینی گفت: ایام فاطمیه فرصت مناسبی برای شناخت حضرت زهرا(س) است چون آن حضرت الگویی برای تمام بانوان و محور وحدت امت اسلامی است.

وی اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) به عنوان مادری عفیف و پاكدامن در تربیت فرزندان و نسل ها بسیار موفق بودند كه روحیه و اطاعت از خداوند و بنده صالح بودن را از خود به ارمغان گذاشتند

لیلا امینی با بیان اینکه قرآن کریم گنجینه ارزشمند و نجات‌بخشی است که از طرف خداوند برای بشر نازل شده است، تصریح کرد: فعالیت‌های قرآنی اقدامی اثرگذار در راستای ترغیب جوانان به‌ سمت و سوی پیروی از دستورات دین و ترویج باورهای ارزشمند الهی و انسانی در جامعه است.

وی افزود:این مرکز قرآنی از سال92 با کسب مجوز از سوی اداره تبلیغات اسلامی سقز، فعالیت قرآنی ـ تبلیغی خود را آغاز کرد و تاکنون در برپایی دوره‌های مختلف قرآنی، برای همه گروه سنی موفق بوده است.

وی در خصوص تعداد قرآن‌آموزان تصریح کرد: تاکنون حداقل 200 نفر از دانش‌آموزان (دختر و پسر) و 10 نفر از والدین در کلاس‌های قرآن شرکت کرده و آموزش دیده‌اند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.