پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علیپور رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان تایباد اظهار داشت: اجتماع بزرگ دختران زینبی به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها در تایباد برگزار شد. وی عنوان کرد: این برنامه معنوی و ولایتی ویژه دختران با همکاری آموزش و پرورش با حضور روحانیون فعال در عرصه تبلیغ برگزار شد.

علیپور گفت: در شهرستان تایباد یکی از دغدغه های اصلی ما موضوع سواد رسانه است که به طور جدی پیگیری می‌شود. وی تصریح کرد: سواد رسانه یک اولویت و مهارت بسیار مهم است که به صورت منسجم و هدفمند باید در جامعه تبیین شود. علیپور خاطرنشان کرد: این مهارت به صورت ویژه در شهرستان مورد توجه قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون کلاس‌های آموزشی مختلفی را برای اقشار هدف در راستای ارتقای سواد رسانه‌ای مورد توجه قرار داده ایم. علیپور خاطرنشان کرد: با اساتید مجرب حوزه سواد رسانه‌ای نیز در راستای تحقق اهداف این حوزه رایزنی و مشورت کرده‌ایم. وی عنوان داشت: در صدد برگزاری کلاسهای آموزشی سواد رسانه‌ای به صورت نظری و عملی برای اقشار مختلف با حضور اساتید مجرب این حوزه هستیم.

وی گفت: بر این مبنا از ظرفیت کامل شهرستان تایباد استفاده می‌کنیم تا هماهنگی و هم افزایی بیشتر صورت گیرد و خروجی مناسبی داشته باشیم. علیپور گفت: بر این مبنا درصددیم خروجی مناسبی در این حوزه داشته باشیم که هم اندیشی شده تا دوره سواد رسانه‌ای نظری و مهارتی را برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: بر این مبنا افراد شرکت کننده در این دوره‌ها به عنوان مربی سواد رسانه به جامعه معرفی می‌شوند. علیپور خاطرنشان کرد: از هفته آینده نخستین جلسه سواد رسانه را با حضور ۲۰ نفر از برادران و خواهران علاقمند و فعال این حوزه هستند برگزار می‌کنیم‌. وی در پایان سخنانش گفت: این دوره‌ها تا پایان سال ادامه دارد تا پایان سال ۲۰ مربی سطح بالای سواد رسانه‌ای در شهرستان داشته باشیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.