پ

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری پیرامون انس جامعه با قرآن و پاسخ به شبهات جوانان و نوجوانان، مؤسسات قرآن و عترت تحت نظارت اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران نسبت به برگزاری حلقات هم اندیشی قرآنی ویژه دانش آموزان و دانشجویان دختر اقدام کردند.

حجت الاسلام اسماعیل رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران ضمن بیان این مطلب گفت : با توجه به هجمه فرهنگی و رسانه ای دشمنان پیرامون اعتقادات و باورهای دینی جوانان و نوجوانان، مراکز قرآنی متخصص در پاسخگویی به شبهات  اقدام به برگزاری حلقات هم اندیشی و گفتمانی نمودند.

وی افزود: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون جنگ نرم دشمن و قتل و عام فرهنگی، تجهیز و تقویت اذهان و باورهای جوانان و نوجوانان به آموزه های عقلی ، علمی و قرآنی یکی از راهبردهای دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران است. رمضانی اضافه کرد: جلسات تخصصی گفتمانی و مفاهمه چهره به چهره می تواند اهداف مدنظر را تامین کند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران در پایان تصریح کرد: تولید محتوا، تعریف قالبهای جهاد تبیین و برگزاری دوره های توانمندسازی نیروی انسانی در پاسخ به شبهات از سیاستهای برنامه ریزی شده دارالقرآن مازندران است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.