پ

به گزارش تلاوت از کردستان، جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی شهرستان دیواندره به ریاست فرماندار دیواندره برگزار شد.

خسرو پور کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی دیواندره از برگزاری جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی شهرستان به ریاست ناصح محمدخانی فرماندار دیواندره خبر داد.

خسرو پور گفت: موضوعات مختلفی پیرامون توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در سطح مساجد؛ ادارات، مدارس، و جامعه مورد بررسی قرار گرفت. وی افزود:  فرماندار دیواندره در این جلسه با تأکید بر اهمیت قرآن کریم به عنوان امام و راهنمای مردم، خواستار همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای فراهم‌سازی زمینه‌های توسعه‌ و ترويج قرآن کریم در ادارات، مدارس، مساجد و اماکن عمومی شد.

در پایان، مقرر شد که جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی به صورت منظم برگزار شده و نتایج اقدامات دستگاه‌ها به طور مستمر ارزیابی شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.