پ

به گزارش تلاوت بوشهر، حجت‌الاسلام محمد قادری در دیدار با حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم به ارائه گزارشی از روند توسعه و اجرای برنامه های قرآنی در سطح استان پرداخت.

در این نشست که معاون امور استانهای رئیس سازمان دارالقرآن کریم و رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی بوشهر نیز حضور داشتند، مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر اظهار داشت: با حمایت‌های آیت‌الله صفایی بوشهری، نماینده مقام معظم رهبری در استان، تعامل سازنده با فعالان قرآنی و مجاهدت همکاران در دارالقرآن اداره کل، بستر انجام فعالیت های قرآنی در سطح استان بوشهر فراهم، و برش بیست ساله سند توسعه فعالیت های قرآنی تهیه و تدوین شده که همین اقدام باعث شده پایتخت قرآنی برای استان بوشهر مصوب شود.

وی با تأکید بر حمایت‌های همه جانبه اداره کل، در مباحث اجرای شاخص‌های قرآنی اداره امور قرآنی افزود: رویکرد اداره کل این است که تک به تک افراد قرآنی را مانند نخی که تمام دانه های تسبیح را به هم وصل می کند، به هم متصل کنیم.

حجت‌الاسلام قادری ادامه داد: همزمان با حفظ، تجوید و روان‌خوانی، مفاهیم را هم باید به قرآن‌آموزان آموزش داد و این امر باعث مداومت و همراهی همیشگی با قرآن کریم می‌شود. مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با بیان اینکه حفظ قرآن کریم باید از نونهالان شروع شود گفت: راه مأنوس شدن با قرآن کریم مانوس این است که قرآن باید همیشه همراه فرد باشد و همیشه فرد حامل قرآن باشد.

وی افزود: حفظ موضوعی قرآن کریم به عنوان مبنا گفتمان ساز مطرح شود و در کنار آن تجوید و مفاهیم هم داشته باشیم تا در آینده حفظ موضوعی به عنوان کتاب درسی طراحی شود.

حجت‌الاسلام قادری اتصال مساجد استان به قرآن کریم را اتفاق خوبی عنوان و اضافه کرد: مساجد شاخص استان هفتگی کرسی تلاوت، و در کنار آن تفسیر و تدبر هم دارند و دیگر مساجد به این حرکت می پیوند، به عنوان مثال مسجد خاتم‌الانبیاء شهر بوشهر یکصد و پانزدهمین کرسی تلاوت تدبری را برگزار کرده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.