پ

به گزارش تلاوت بوشهر، حجت الاسلام و المسلمین عباس پارسائی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه ضمن اعلام این خبر افزود: به همت و همکاری مجمع قرآنیان و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گناوه ، محل انس با قرآن کریم به مناسبت اعیاد شعبانیه در مصلی نماز جمعه این شهر برگزار می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: در این محفل قرآنی که ۱۷ اسفند ۱۴۰۰در مصلای جمعه گناوه برگزار می‌شود، حامد شاکر نژاد از قاریان برجسته بین المللی و احسان سعیدی از قاریان برتر شهرستان، آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت خواهند کرد.

پارسائی در پایان این خبر افزود: مجمع قرآنیان شهرستان گناوه مهرماه سالجاری با حضور 7 نفر از فعالان قرآنی گناوه و با مدیریت حسین مردانی به عنوان رئیس مجمع قرآنیان شهرستان کار خود را بصورت رسمی آغاز کرد و تاکنون برنامه ها و فعالیت های چشمگیری را در سطح شهرستان از جمله برگزاری جلسات خانگی و محافل قرآنی در کارنامه 5 ماهه خود دارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.