کامیاب کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاتم یزد گفت: اولین نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی شهرستان خاتم با حضور اعضاء این هیئت در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاتم برگزار شد. کامیاب گفت: هماهنگی فعالیتهای قرآنی شهر های هرات و مروست و ارتقاء برنامه های فرهنگی و قرآنی از اهداف این هیئت خواهد بود.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاتم با اشاره به مشخص شدن اعضای هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی گفت: دستور العمل ابلاغی و نحوه تشکیل و فعالیت این هیات در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و هر کدام از حاضرین به ارائه نقطه نظرات خویش پرداختند..
یاد آور می شود در پایان این نشست، مریم اسلامی به عنوان رئیس، نجمه دهقانزاده به عنوان نایب رئیس، بی بی عصمت ساطوریان به عنوان دبیر و ام الفضل جلالی ، زهرا سلیمانزاده ، مرضیه کشاورزی مروست، ناهید کشاورزی هرات به عنوان عضو این هیئت انتخاب شدند.