پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز، عبدالحسین ناصری کارشناس و مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کرج با اعلام این خبر گفت: با هدف ساماندهی مربیان و تربیت کادر متخصص فعالیت های قرآنی در موسسات و مراکز قرآنی، یک دوره تربیت مربی انس و آشنایی کودکان با قرآن در محل امامزاده حسن (ع) کرج برگزار شد.

ناصری ادامه داد: در این دوره که با حضور اساتید برگزیده استان تهران در نیمه دوم سال 1400 برگزار شد تعداد 30 نفر از مربیان منتخب و تجربی تشکلهای قرآنی تحت نظارت با شیوه های نوین تدریس آموزشهای قرآنی به کودکان آشنا و تخصص لازم را در این زمینه کسب کردند.

گفتنی است پس از برگزاری آزمونهای پایان دوره، تعداد 25 نفر موفق به قبولی در آزمونهای مربوطه شدند و در آیینی گواهینامه پایانی به ایشان اعطاء شد.

مسئول فعالیتهای قرآنی کرج تصریح کرد: تعداد مربیان متخصص در سطوح و رشته های مختلف در شهرستان کرج به هیچ وجه جوابگوی مخاطبان و گستره فعالیت های قرآنی شهرستان نیست بنابراین اجرای دوره های تخصصی تربیت معلم و مربی قرآن کریم کماکان از اولویت های امور قرآنی تبلیغات اسلامی کلان شهر کرج به شمار می رود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.