پ

به گزارش تلاوت بوشهر، کاظم کیمیائی کارشناس اداره امور قرآن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان عسلویه گفت: به منظور بررسی وضعیت قرآنی و بازدید از کلاس های آموزشی خانه قرآن الزهرا(س) شهر عسلویه از این خانه قرآن بازدید به عمل آمد.

وی گفت: در این بازدید که با حضور حجت الاسلام مهدی کشتکار رئیس اداره تبلیغات اسلامی عسلویه برگزار شد، عالیه ابراهیمی مدیر خانه قرآن گزارشی از فعالیت های قرآنی انجام شده طی دو سال گذشته ارائه کرد.

کیمیائی خاطرنشان کرد: در این بازدید، حجت الاسلام کشتکار بر ضرورت برگزاری دوره های کوتاه مدت تجوید و حفظ قرآن کریم جهت ارتقاء مربیان و همچنین فضاسازی مناسب خانه قرآن به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین کودکان و خردسالان تأکید کرد.

لازم به ذکر است، خانه قرآن الزهرا(س) عسلویه با مدیریت عالیه ابراهیمی در سال 1399 پروانه فعالیت خود را از سازمان دارالقرآن الکریم کشور دریافت کرده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.