پ

جواد احمدی منفرد، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی بوشهر ظهر امروز هفتم شهریور ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)  گفت: پویش ملی «هر تشکل قرآنی، یک هیئت حسینی» در بین ۳۴۰ مرکز قرآنی استان بوشهر ابلاغ شده است.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر اظهار داشت: از آنجایی که این مراکز قرآنی به‌صورت خودجوش همه ساله در عزای سیدالشهدا پیشگام و پیشقدم هستند، این طرح با استقبال بسیار خوبی  از سوی مراکز مواجه شد.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های مراکز قرآنی متناسب با شرایط کرونایی، تصریح کرد: مجالس عزاداری و محافل قرآنی مراکز قرآنی محرم امسال با شور و شعور حسینی مضاعف همراه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.

احمدی منفرد در ادامه تصریح کرد: برگزاری پویش‌های مختلف، برپایی کرسی‌های تلاوت قرآن کریم، برپایی محافل انس با قرآن کریم و برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی به صورت حضوری و مجازی از دیگر اقدامات مراکز قرآنی در دهه اول محرم امسال محسوب می‌شوند.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر همچنین گفت: با توجه به شرایط کرونایی و لزوم حفاظت از جان و سلامتی مردم، پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در محافل به‌عنوان بخش مهمی از اقدامات مراکز قرآنی استان بوشهر در برپایی این مجالس بوده است.

وی در پایان سخنان خود ضمن تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های مراکز قرآنی استان برگزاری ایستگاه‌های صلواتی، پخش نذورات، طبخ غذای گرم و توزیع در بین نیازمندان و همچنین نصب پرچم و بیرق‌های مشکی بر سردرب مراکز قرآنی و خانه‌ها و محله‌های همجوار را از دیگر برنامه‌های فرهنگی این مراکز در دهه اول محرم امسال بیان کرد.

احمدی منفرد گفت: مراکز قرآنی استان بوشهر با تمسک به وصیت معروف پیامبر اسلام(ص) در حدیث «انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی»؛ اقدام به برگزاری کرسی‌ها و محافل قرآنی در دهه اول محرم ۱۴۰۰ کردند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.