پ

به گزارش تلاوت از همدان، ایرج یارمحمدی، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر گفت: در مراسمی که با حضور عاشقان ساحت مقدس قرآن کریم برگزار شد، اقدام بیشرمانه هتک حرمت قرآن کریم محکوم شد.

یارمحمدی هدف از برگزاری این مراسم را اعلام انزجار مردم از این اقدام بیشرمانه برشمرد و گفت: در ایام محرم و سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام جمع کثیری از قرآنیان، روحانیون، مسئولین هیئات مذهبی، مداحان و خواهران مبلغه با حضور در امامزاده عبدالله شهرستان ملایر هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن را محکوم کردند.

یارمحمدی در ادامه افزود: در این مراسم و در حضور امام جمعه شهرستان ملایر، فرماندار و جمعی از مسئولین، عاشقان به ساحت مقدس قرآن با در دست داشتن قرآن و پلاکاردهایی در محکومیت هتک حرمت به قرآن شعارهایی همچون سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن – فریاد پرخروش اهل ایمان محکوم بُوَد اهانت به قرآن – هیهات منا الذله – جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن – قرآن کتاب صلح و آزادی است مبشر رحمت و آگاهی است – این هتک حرمت نشود فراموش نور خدا هرگز نگردد خاموش – یا حجت‌ابن الحسن تسلیت تسلیت سر دادند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.