پ

عبدالعلی براتی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم در گفت‌وگو با ایکنا از قم، اظهار کرد: مرحله دوم آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم ویژه بانوان از صبح امروز، ۹ شهریورماه در اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم آغاز شده و تا فردا، ۱۰ شهریورماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه آزمون ویژه آقایان نیز روز جمعه، ۱۱ شهریورماه در اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار می‌شود، ادامه داد: ۲۳۲ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم به مرحله دوم راه یافتند که از این تعداد ۱۳۶ نفر خانم و ۹۶ نفر آقا هستند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: در این آزمون دو گروه داوری که متشکل از دو داور حسن حفظ است در نظر گرفته شده و شرکت‌کنندگان از نظر حسن حفظ مورد سنجش قرار گرفته و به‌وسیله صوتی که از شرکت‌کنندگان ضبط می‌شود دو داور دیگر از نظر تجوید و وقف و ابتدا، و صوت و لحن داوری می‌کنند.

یادآور می‌شود، این آزمون در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و ۳۰ جزء است که آزمون کتبی و مرحله اول آن در ۲۳ اردیبهشت‌ماه همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.