پ

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل  تبلیغات اسلامی استان اصفهان، همزمان با برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان، محفل انس با قرآن و آیین تجلیل از مقام‌آوران و برگزیدگان قرآنی در آمفی‌تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور قاریان بین‌المللی، استادان برجسته و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.

در این آیین معنوی، استادان برجسته عرصه قرائت و تلاوت؛ حاج شهریار پرهیزکار، حاج عباس سلیمی و حاج حمید شاکرنژاد با حضور گرم خود، فضای مراسم را عطرآگین از نغمه‌های الهی ساختند و شور معنوی ویژه‌ای به محفل بخشیدند.

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ضمن تبریک به برگزیدگان و دست‌اندرکاران رویداد، گفت: محافل قرآنی، جلوه‌ای از پیوند علم و ایمان در دانشگاه هستند؛ محافلی که نقش بنیادینی در تربیت دانشجویانی دانا، مؤمن و خدمت‌گزار دارند.

وی با اشاره به اهتمام دانشگاه در ترویج فرهنگ قرآنی افزود: درخشش دانشجویان و استادان در جشنواره قرآن و عترت، مایه مباهات جامعه دانشگاهی است و نشان می‌دهد دانشگاه علوم پزشکی کاشان در کنار پیشرفت علمی، به پرورش انسان‌های مؤمن و اخلاق‌مدار نیز می‌پردازد.

در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس ابن‌علی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با تأکید بر اثرگذاری محافل معنوی و قرآنی گفت: قرآن کریم کتاب زندگی است و محافل انس با کلام وحی، روح ایمان و معنویت را در فضای دانشگاه جاری می‌سازد.

خبرنگار: روح اله باقری

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.