پ

مدیرکل امور استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم، از برگزاری دوره‌های توانمند سازی رؤسا، کارشناسان و رابطان قرآنی سراسر کشور به همت این سازمان خبر داد.
وی هدف از برگزاری این دوره‌های ۲ روزه را آشنایی روسا، کارشناسان و رابطان قرآنی استان‌ها با سیاست‌ها و ماموریت‌های جدید سازمان دارالقرآن الکریم متناسب با سند راهبردی این سازمان، شناخت تفصیلی اولویت‌های ماموریتی واحد‌های تخصصی سازمان مانند آموزش و پژوهش، عملیات‌های تبلیغی و ترویجی، نهضت ملی زندگی با آیه‌ها، دبیرخانه ملی حفظ قرآن و ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم، آشنایی بیشتر کارشناسان و رابطان با مباحث تدبری و شناخت حداکثری مدیران ستادی سازمان دارالقرآن الکریم از کارشناسان قرآنی در قالب کارگاه‌های همفکری و هم‌اندیشی بیان کرد.

وی افزود: در مجموع این دوره‌ها حدود ۴۵۰ نفر از روسا، کارشناسان و رابطین قرآنی شامل کارشناسان و رابطان ستادی در مرکز استان‌ها و نیز کارشناسان و رابطان قرآنی در ادارات تبلیغات اسلامی که عهده‌دار راهبری فعالیت‌های قرآنی در شهرستان‌ها هستند حضور خواهند داشت که با توجه به تعداد بالای افراد، این دوره‌ها در ۱۱ مرحله و در هر مرحله با حضور حدود ۴۰ نفر در مرکز آموزش‌های تخصصی سازمان دارالقرآن الکریم برگزار می‌شود.

مدیر کل امور استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم افزود: این دوره‌ها با همکاری اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی درحال برگزاری است و عناوین دروس آموزشی که در دوره‌ها تدریس می‌شود، شامل شرح و تبیین سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم، تبیین طرح‌های آموزشی سازمان در حوزه تدبر، برنامه عملیاتی نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال جاری، کارگاه آموزشی تدبر در قرآن کریم و کارگاه همفکری و هم اندیشی کارشناسان قرآنی است.

مدیرکل امور استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم گفت: برنامه‌های آموزشی دوره‌ها در روز اول به تبیین کامل فعالیت‌های سامانه‌های تخصصی، سیاست‌های سازمان دارالقرآن الکریم و اولویت‌های برنامه‌ها و رویکرد قالب اجرایی اختصاص می‌یابد. در روز دوم و برای آشنایی بیشتر شرکت کنندگان با مباحث تدبری، دوره آموزشی تدبر در قرآن سطح ۱ پیش‌بینی شده است و تکمیل مباحث آموزشی به صورت مجازی و بعد از اتمام دوره حضوری ادامه پیدا خواهد کرد. همچنین به منظور شناخت حداکثری مدیران ستادی سازمان از کارشناسان و رابطین قرآنی، کارگاه‌های همفکری و هم‌اندیشی نیم روزه پیش بینی شده است تا تک تک این افراد دیدگاه‌ها و مباحث خود را نسبت به کلان مسائل و موضوعات قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه قرآنی مطابق با سوالات از قبل طراحی شده مطرح کنند تا از این مجرا بتوان شناخت دقیق‌تری از آنها به عمل آید و به سوالات و ابهام‌های کاری در حوزه تخصصی پاسخ داده شود.

شفیعی افزود: برای ایجاد شور و نشاط در میان کارشناسان و رابطیا قرآنی، جلسات و محافل انس با قرآن با حضور برخی از استادان پیشکسوت قرآنی از جمله استاد حاج عباس سلیمی، استاد محمد خواجوی، استادسید محسن موسوی بلده، استاد مهدی قره شیخلو و… برگزار می‌شود که در بین قرائت و شرح تدبر و تفسیر آیات، نکات آموزشی، انگیزشی، تربیتی و مباحث و تجارب مدیریتی توسط این استادان مطرح خواهد شد.

مدیرکل امور استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم گفت: مدت زمان این دوره‌ها ۵۰ ساعت پیش بینی شده است که ۲۴ ساعت آموزش حضوری و ۲۶ ساعت آن آموزش غیر حضوری خواهد بود که در بازه زمانی مهر و در ۵ مرحله روسا، کارشناسان و رابطان ۱۵ استان حضور یافته و در آبان نیز در ۶ مرحله ۱۷ استان برای حضور در دوره‌های توانمندسازی شرکت خواهند کرد.

حجت الاسلام شفیعی درباره مزایای شرکت در این دوره‌ها افزود: برای کارمندان رابطه استخدام رسمی، پیمانی و مدت معین در فرایند آموزشی ضمن خدمت، ۲۴ ساعت دوره تخصصی مهارت افزایی پیش بینی شده است که آزمون آن پس از پایان دوره‌ها (آذر) برگزار می‌شود و به قبول شدگان گواهینامه شغلی مصوب ارائه خواهد شد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.