پ

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان دارالقرآن‌ الکریم، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا محمودخانی، مسئول محتوایی دبیرخانه نهضت ملی زندگی با آیه‌ها گفت: هم‌زمان با آغاز دهه کرامت، دو آیه نورانی به‌عنوان محور محتوایی برنامه‌ها و محافل مردمی «زندگی با آیه‌ها» معرفی شد. این آیات با توجه به جایگاه حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) در مسیر ولایت، طهارت و توکل انتخاب شده است.

وی افزود: آیه ۴۲ سوره مبارکه آل‌عمران «وَ إِذْ قالَتِ الْمَلائِکَةُ یا مَرْیَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاکِ وَ طَهَّرَکِ وَ اصْطَفاکِ عَلى‏ نِساءِ الْعالَمین؛ و به یاد آورید هنگامى را که فرشتگان گفتند اى مریم! خدا تو را برگزیده و پاک ساخته؛ و بر تمام زنان جهان، برترى بخشیده است.» با عنوان «دختری که انتخاب خدا شد» برای بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) انتخاب شده است.

محمودخانی تصریح کرد: همچنین آیه ۸۸ سوره مبارکه یوسف «یا أَیُّهَا الْعَزیزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْکَیْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَیْنا إِنَّ اللَّهَ یَجْزِی الْمُتَصَدِّقین؛ اى عزیز، آسیب‌هاى فراوانى گریبانگیرِ ما و خانواده و خاندان ما شده است. بهای ناچیزی با خود آورده‌ایم! سنگ‌تمام بگذار و پیمانه را براى ما کامل کن؛ و بر ما تصدّق و بخشش نما، که پاداش بخشندگان با خداست.» با عنوان «ای عزیز! ما را دریاب…» برای میلاد امام رضا (ع) انتخاب شده است.

مسئول محتوایی دبیرخانه نهضت ملی زندگی با آیه‌ها گفت: این آیات فرصتی گران‌بها برای تبیین جایگاه رفیع دختران در نگاه قرآن، گفتمان‌سازی درباره عفاف، حجاب و حیا و نیز توسل عاشقانه به امام رئوف (ع) و آرزوی پیروزی جبهه مقاومت در پرتو معارف قرآن کریم فراهم می‌آورند.

وی در پایان بیان کرد: به‌زودی مجموعه‌ای از محصولات مکتوب و رسانه‌ای مرتبط با این آیات در کانال سفیران آیه‌ها در پیام‌رسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/safiranayeha منتشر خواهد شد، از فعالان قرآنی سراسر کشور دعوت می‌شود با خلاقیت‌های محتوایی خود در گسترش این نهضت مردمی مشارکت داشته باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.