https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%AF-%DA%A9%D9%88

شناسه خبر: 99486
۱۴۰۴-۴-۲۸ ۱۵:۴۹

دوره ارتقای توانمندی های مربیان مهد کودک در لرستان برگزار شد

با همت اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت کشور، دوره ی ارتقای توانمندی های تربیت کودک برای مؤسسات قرآنی با هدف توانمندسازی و تامین کادر مورد نیاز مهدهای کودک با تخصص قرآنی و به منظور اُنس هرچه بیشتر کودکان با مفاهیم آموزه های الهی با شرکت 75 نفر از معلمان و مربیان استان لرستان در خرم آباد برگزار شد.

با همت اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت کشور، دوره ی ارتقای توانمندی های تربیت کودک برای مؤسسات قرآنی با هدف توانمندسازی و تامین کادر مورد نیاز مهدهای کودک با تخصص قرآنی و به منظور اُنس هرچه بیشتر کودکان با مفاهیم آموزه های الهی با شرکت 75 نفر از معلمان و مربیان استان لرستان در خرم آباد برگزار گردید.

محمدرضا جهان نژادی مدیر اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی استان لرستان، ضمن تشکر از مدیر دارالقرآن استان که نهایت همکاری را در برگزاری دوره با اتحادیه استانی داشتند گفت: شرکت کنندگان در دوره مذکور ضمن آشنایی با تربیت قرآنی کودک با نگاه قرآن و اهل البیت علیهم السلام و همچنین با بهره گیری از دیگاههای رهبری، با روشهای انتقال مفاهیم قرآنی از طریق نقاشی و بازی با آسیب های احتمالی کار با کودک از منظر روان شناسی نیز آشنا گردیدند.

وی یکی از محورهای اساسی در تربیت کودک را حفظ آیات موضوعی و اُنس با قرآن کریم برشمردند که به طور ویژه در دوره موصوف به آن پرداخته شد.

دوره مذکور در طول مدت 3 روز (صبح و عصر) بصورت حضوری و کارگاهی توسط دکتر اعظم فعال از اساتید و نویسندگان کشوری در زمینه تربیت و کار قرآنی با کودکان، در محل ساختمان اداره کل تبلیغات اسلامی شهرستان خرم آباد برگزار شد.

مدیر اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت لرستان افزود، در پایان این دوره آزمون کتبی و عملی از شرکت کنندگان بعمل می آید و به قبول شدگان گواهینامه معتبر کشوری ارائه خواهد شد.

فهرست