https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%DB%8C%D9%87%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%AF-2

شناسه خبر: 99386
۱۴۰۴-۵-۲۸ ۱۶:۱۵

طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین در جاده گاوازنگ زنجان برگزار شد.

حجت الاسلام بیات؛ رئیس اداره امور قرآنی زنجان گفت: طرح زندگی با آیه‌ها در موکب زندگی با آیه ها در گاوازنگ و همچنین در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی،  حجت الاسلام بیات؛ رئیس اداره امور قرآنی زنجان گفت: طرح زندگی با آیه‌ها در موکب زندگی با آیه ها در گاوازنگ و همچنین در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین برگزار شد.

حجت‌الاسلام بیات اظهار کرد: تبلیغ پویش زندگی با آیه ها و توزیع و گسترش آیات مقاومت از مهمترین مأموریتهای سازمان دارالقرآن الکریم در ایام اربعین بود و در همین راستا اداره امور قرآنی زنجان اقدام به برپایی موکب زندگی با آیه ها در مسیر جاماندگان اربعین کرد.

وی در ادامه افزود: ۵ آیه مورد نظر پویش زندگی با آیه ها در قالب بنر و پوستر چاپ و جهت استفاده شرکت کنندگان، در مسیر پیاده روی جاماندگان و همچنین در موکب زندگی با آیه ها نصب شد. از شرکت کنندگان در پیاده روی انتظار می رود با ۵ آیه مورد نظر در پویش زندگی با آیه‌ها مأنوس شوند و سعی کنند در زندگی روزمره خود از این آیات و آموزه‌های آن استفاده کنند.

رئیس اداره امور قرآنی زنجان در پایان تاکید کرد: دیگر برنامه های این موکب ختم سوره فتح و برگزاری نماز جماعت و پذیرایی از جاماندگان اربعین بود که با همکاری جامعه القرآن زنجان و اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی برگزار شد. طرح زندگی با آیه ها در مسیر پیاده روی نجف تا کربلا نیز با همکاری اداره امور قرآنی و موسسه کلمه النور زنجان برگزار شد.

فهرست