https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87

شناسه خبر: 114946
۱۴۰۰-۶-۲۲ ۱۲:۲۲

آغاز اجرای طرح ملی ارزیابی و پایش خانه‌های قرآن در البرز

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز از آغاز طرح ملی ارزیابی و پایش خانه‎‌های قرآن استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

جواد ملازاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از آغاز طرح ملی ارزیابی و پایش خانه‎‌های قرآن استان همزمان با سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: پایش و ارزیابی خانه‌های قرآن و عترت با هدف تبیین وضعیت موجود و اطلاع دقیق از ظرفیت، استعداد‌ها و نیز ضعف‌ها و چالش‌های احتمالی پیش‌روی آن‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: این طرح تلاش برای تقویت نقاط قوت و رفع موانع در مسیر ترسیم چشم‌انداز جامعه توسعه مشارکت‌های مردمی مبتنی بر اسناد فرهنگی قرآنی کشور در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز گفت: نقش محوری و بی‎‌بدیل مدیران محترم خانه‌های قرآن در ارائه اطلاعات دقیق از وضعیت موجود، گام نخست طرح مذکور بر پایه خوداظهاری، تنظیم و شاخص‌های تعریف شده در قالب سامانه رصدخانه‌های قرآن و عترت در بخش پایش و ارزیابی خانه‌های قرآن و عترت و پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دارالقرآن به نشانی www.telavat.ir قرار گرفته است.

ملازاده تصریح کرد: مدیران تمامی خانه‌های قرآن شهری و روستایی البرز تا ۳۰ مهرماه می‌توانند با مراجعه به نشانی یاد شده نسبت به تکمیل اطلاعات و شاخص‌های ارزیابی در سامانه رصدخانه‌های قرآن و عترت اقدام کنند.

فهرست