https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%DB%B3%DB%B2%DB%B0-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%AF

شناسه خبر: 114931
۱۴۰۰-۶-۲۳ ۱۶:۴۵

فعالیت ۳۲۰ خانه قرآن و عترت در استان اردبیل

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل از اجرای اجرای طرح ملی ارزیابی و پایش خانه‌های قرآن در استان اردبیل خبر داد.

حجت‌الاسلام عزیز صابر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از آغاز طرح ملی ارزیابی و پایش خانه‌های قرآن استان اردبیل همزمان با سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: پایش و ارزیابی خانه‌های قرآن و عترت با هدف تبیین وضعیت موجود و اطلاع دقیق از ظرفیت، استعدادها و نیز ضعف‌ها و چالش‌های احتمالی پیش‌روی آن‌ها انجام می‌شود.

وی از فعالیت ۳۲۰ خانه قرآنی شهری و روستایی در استان اردبیل خبر داد و افزود: طرح پایش خانه قرآنی به منظور تقویت نقاط قوت و رفع موانع در مسیر توسعه فعالیت‌های قرآنی مبتنی بر اسناد فرهنگی قرآنی کشور در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی به نقش محوری و بی‌بدیل مدیران خانه‌های قرآن در ارائه اطلاعات دقیق از وضعیت موجود اشاره کرد و گفت: گام نخست طرح مذکور بر پایه خود اظهاری، تنظیم و شاخص‌های تعریف شده در قالب سامانه رصد خانه‌های قرآن و عترت در بخش پایش و ارزیابی خانه‌های قرآن و عترت و پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دارالقرآن به نشانی www.telavat.ir قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام صابر تصریح کرد: مدیران تمامی خانه‌های قرآن شهری و روستایی تا ۳۰ مهرماه می‌توانند با مراجعه به نشانی یاد شده نسبت به تکمیل اطلاعات و شاخص‌های ارزیابی در سامانه رصد خانه‌های قرآن و عترت اقدام کنند.

فهرست