https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%B1%D8%B2

شناسه خبر: 114686
۱۴۰۰-۷-۲۴ ۱۱:۲۸

اجرای طرح «حفظ عمومی قرآن» در البرز

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز از اجرای طرح جدید «حفظ عمومی قرآن» در استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود آبان‌ماه این طرح در استان آغاز شود.

جواد ملازاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز، در گفت‌و‌گو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن و به منظور تشویق و ترغیب عموم مردم به ویژه جوانان به حفظ قرآن آیین‌نامه جدید حفظ قرآن کریم به استان‌ها ابلاغ شده است. وی افزود: در این طرح مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت در هر زمان و هر مقطعی ماهی یک بار می‌توانند نسبت به اخذ آزمون شفاهی از حافظان قرآن خود اقدام کنند. رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز بیان کرد: این طرح حافظان یک جزء تا ۳۰ جزء قرآن کریم را شامل می‌شود و مؤسسات و خانه‌های قرآن می‌توانند حافظان قرآن را مورد ارزیابی قرار دهند. ملازاده توضیح داد: برای اجرایی شدن این آیین‌نامه باید گروه فنی پنج نفره از حافظان کل قرآن کریم و گروه ممتحن را انتخاب کنیم و طی جلساتی فرآیند کار را برای آنان تشریح شود. وی در پایان یادآور شد: مؤسسات و خانه‌های قرآن علاقه‌مند به شرکت در این طرح برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت تلاوت مراجعه کنند.

فهرست