https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%AC%D8%A7

شناسه خبر: 114106
۱۴۰۰-۹-۱۷ ۱۵:۵۶

بازدید رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار از خانه قرآن امام جعفر صادق (ع)

دربازدیدی که از خانه قرآن امام صادق (ع) توسط رئیس وکارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی بیجار بعمل آمد ، از مدیر ومتعلمین این خانه قرآن تجلیل شد.
  1. به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان بهرام  مرادی رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان ازدیدار و بازدید حجت الاسلام مختاری نیا رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیجار ومولودی کارشناس قرآنی اداره، از خانه قرآن امام صادق(ع) بیجار خبر دادوگفت: دراین بازدید، حجت الاسلام جلیل مختاری نیا درمعیت کارشناس قرآنی شهرستان بیجار از جلسات خانه قرآن امام جعفر صادق (ع) دیدار و بازدید بعمل آوردند و با تقدیم هدایا از آقای حسن رضا خاطری مدیر خانه قرآن و همچنین شاگردان این مکتب تجلیل بعمل آوردند. گفتنی است: خاطری مدیر  خانه قرآن اشاره به این موضوع نمودند که  به برکت قرآن وجود منحوس کرونا روز به روز کم رنگ تر و حضور قرآن دوستان با رونق بیشتری  نمایان شده است.حجت الاسلام مختاری نیا در این دیدار به اهمیت قرآن و برکات بی شمار آن در زندگی دنیوی و اخروی انسان ها خصوصا خود ایشان اشاره کردند و قرار داشتن در این مسیر و هزینه کردن در این راه را توفیق الهی دانستند. ایشان پیشرفت خانه قرآن امام جعفر صادق (ع) را ستودند و از مدیریت آقای رضا خاطری تقدیر و تشکرنموده و با توجه به موانع و مشکلاتی که در مسیر قرآنیان مرکز بود راهکارهایی را جهت بهتر شدن و رفع آن بیان کرد.
فهرست