https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D9%86

شناسه خبر: 112998
۱۴۰۱-۱-۲۰ ۱۴:۵۲

ایجاد قرارگاه ملی تلاوت در هرمزگان

رئیس هیئت اندیشه ورز قرآنی استان از ایجاد قرارگاه ملی تلاوت در هرمزگان خبر داد و گفت: هیئت اندیشه ورز قرآنی استان نسبت به کرسی های تفسیر و کرسی های جلسات خانگی قرآنی و تمام دستورالعمل هایی که از مرکز ابلاغ می شود اهتمام جدی دارد.

به گزارش سایت تلاوت هرمزگان، لیلا غلامحسینی رئیس هیئت اندیشه ورز قرآنی استان هرمزگان اظهار داشت: ایجاد زمینه ی تفکر و اندیشه در کارها یکی از آثار و برکات انس با قرآن است در نتیجه انسانی که با قرآن انس دارد، هیچگاه دچار شکست نمی شود و تاثیر آن در زندگی فردی و اجتماعی از آثار دیگر انس با قرآن است.

هیئت اندیشه ورز قرآنی استان هرمزگان ادامه داد: در همین راستا برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم به همت هیئت اندیشه ورز قرآنی استان و سایر شهرستانهای تابعه بصورت جهادی و مستمر در حال برگزاری است. این مراسم با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و انس با آیات روح بخش قرآن کریم و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی برگزار می گردد.

غلامحسینی یادآور شد: در این مراسمات هیئت اندیشه ورز  استان با بهره گیری و پشتوانه متولیان قرآنی، نسبت به ایجاد قرارگاه ملی تلاوت که شامل: مراسمات جزءخوانی، کرسی های تلاوت، محافل انس با قرآن و محافل قرآنی سیار در مزار شهداء و بوستانها می شود اهتمام جدی در ایام ماه مبارک رمضان دارد.

رئیس هیئت اندیشه ورز قرآنی استان در پایان عنوان داشت: هیئت اندیشه ورز قرآنی استان نسبت به کرسی های تفسیر و کرسی های جلسات خانگی قرآنی و تمام دستورالعمل هایی که از مرکز ابلاغ می شود اهتمام جدی دارد و تمام ابلاغیه های مرکز با اهتمام به فرمایشات مقام معظم رهبری در استان اجرا می شود.

فهرست