جلسات خانگی قرآن کریم در کردستان برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان، بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان با اعلام این خبر گفت: جلسات خانگی قرآن کریم طرح نورالثقلین در منازل و مساجد با استقبال گرم و پرشور متعلمین قرآنی روبرو بوده است.
وی افزود: تأکید ما این است که جلسات خانگی قرآن حتماً در فضای منزل برگزار شود و جلساتی که به اسم جلسه خانگی قرآن در مساجد و حسینیه ها برگزار می شود، جزو اهداف ما نیست اما مساجد نیز مرکزی بسیار مناسب برای برگزاری جلسه های قرآنی می باشد. وی ادامه داد: درگیر کردن همه اعضاء خانواده با قرآن و عترت و نورانی کردن منازل با تلاوت قرآن و معارف اهل بیت علیهم السلام جزو اهداف اصلی است و بر همین اساس بسیار اهمیت دارد که جلسات خانگی قرآن در خانه ها برگزار شود.
وی اظهار کرد: ارتباط میان مربی و متربی یکی از اهداف مهم نورالثقلین است و برای ما بسیار مهم است که ارتباط تربیتی میان مربی و متربی وجود داشته باشد. هدف ما از ایجاد این نوع ارتباط، نیروسازی و کادرسازی قرآنی در بستر خانواده است.