https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8

شناسه خبر: 112359
۱۴۰۱-۲-۲۴ ۱۲:۴۶

برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در کرمان

هفدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با ۳۰۰ شرکت کننده در رشته‌های حفظ ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم در استان کرمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام احمد دوست‌محمدی، رئیس اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان در حاشیه برگزاری هفدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم که همزمان با سراسر کشور امروز، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در استان برگزار شد، در گفت‌وگو با ایکنا از کرمان، بیان کرد: علاوه‌ بر شهر کرمان، این آزمون در حوزه‌های امتحانی سیرجان، رفسنجان و جیرفت در حال برگزاری است.

دوست‌محمدی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در این آزمون نسبت به سال گذشته در استان رشد بسیار خوبی داشته است، افزود: سال گذشته با وجود شرایط کرونایی ۱۵۷ نفر در آزمون شرکت کردند و امسال تعداد آن در کل استان به ۳۰۰ نفر رسید.

رئیس اداره قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: ۹۵ درصد از شرکت‌ کنندگان این دوره بانوان هستند و به تفکیک ۴ حوزه امتحانی، از کرمان ۱۵۷ نفر، جیرفت ۵۷ نفر، رفسنجان ۳۷ نفر و سیرجان ۳۴ نفر در هفدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن شرکت کردند.

وی تصریح کرد: هفدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در دو مرحله برگزار خواهد شد که نتایج مرحله اول هفته اول تیر ماه از طریق سایت تلاوت اعلام می‌شود.

فهرست