https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A7

شناسه خبر: 111958
۱۴۰۱-۳-۲۹ ۱۲:۲۸

رئیس اداره تبلیغات اسلامی مریوان از خانه قرآن امام شاطبی بازدید کرد

حجت الاسلام حسن ورهرام رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان از خانه قرآن و عترت(ع) امام شاطبی، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان، حجت الاسلام حسن ورهرام رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مریوان از خانه قرآن و عترت(ع) امام شاطبی، بازدید کرد.

در این بازدید محمدامین پیشکاری از مربیان این خانه قرآن ضمن خیر مقدم به ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز قرآنی پرداخت و گفت: خانه قرآن امام شاطبی مریوان دارای ۱۰ کلاس دائمی درس زیر نظر ۷ نفر از مربیان توانمند است که به صورت شبانه روزی به آموزش روخوانی و روانخوانی و تجوید، تفسیر و حفظ قرآن کریم بوده و در دو بخش خواهران و برادران به فعالیت مشغول است که ۱۵۷ نفر برادر و ۱۴۳ نفر خواهر در سه ماهه اول سال جاری به آموزش حضوری قرآن مشغولند.

همچنین حجت الاسلام ورهرام با تقدیر از مدیران و مربیان این خانه قرآن، از ارائه آموزش مدون و دارای برنامه به قرآن آموزان گفت: یکی از وظایف مدیران خانه های قرآنی، ارائه گزارش منظم به اداره تبلیغات اسلامی است و همه خانه های قرآنی موظف به رعایت چارچوب وظایف خود می باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی مریوان اظهار کرد: علاوه بر آموزش، باید قرآن آموزان را به سمت تدبر در قرآن هدایت کرد تا علاوه برصحیح خوانی قرآن کریم، تدبر در آیات الهی نیز داشته باشند.

فهرست