https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%AC%D8%B2%D8%A1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B9

شناسه خبر: 110437
۱۴۰۱-۶-۱۹ ۱۶:۳۶

برگزاری مراسم جزءخوانی به مناسبت اربعین حسینی در مساجد اشتهارد

حجت الاسلام اکبر اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اشتهارد گفت: به مناسبت اربعین حسینی و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و به همت روحانیون شهرستان، مراسم جزءخوانی قرآن کریم در مساجد اشتهارد برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومي اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز، حجت الاسلام اکبر اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اشتهارد گفت: به مناسبت اربعین حسینی و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و به همت روحانیون شهرستان، مراسم جزءخوانی قرآن کریم در مساجد اشتهارد برگزار می شود.

حجت الاسلام اکبر اخگربخشایش افزود: هدف از برگزاری این نوع برنامه های قرآنی تقویت فعالیت‌های قرآنی در جامعه و ایجاد زمینه گرایش جذب نوجوانان و جوانان به سمت فعالیت‌های قرآنی و دینی مذهبی است.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اشتهارد بابیان اینکه برگزاری مراسم جزءخوانی قرآن با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی و حضور بیشتر مردم در مسجد برگزار می شود گفت: قرآن، کتاب الهى و وسیله نجاتى است که از طرف خداوند براى هدایت و تکامل انسانها نازل شده و با عمل کردن به دستورات آن رستگار و سعادتمند شویم.

فهرست