https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AC%D8%B4%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86

شناسه خبر: 110397
۱۴۰۱-۶-۲۲ ۱۵:۰۸

جشن پایان الفبای قرآن آموزان خانه قرآن مبین زنجان برگزار شد

هادی عابد زاده مدیر خانه قرآن مبین زنجان گفت: جشن پایان الفبای کلاس قرآن، به مربیگری مریم حیدری با حضور قرآن آموزان و اولیا در خانه قرآن مبین زنجان برگزار شد.

به گزارش تلاوت از زنجان، هادی عابدزاده مدیر خانه قرآن مبین زنجان گفت: جشن پایان الفبای کلاس قرآن، به مربیگری مریم حیدری با حضور قرآن آموزان و اولیا در خانه قرآن مبین زنجان برگزار شد.

وی اظهار داشت: رویکرد قرآنی، نیاز اساسی جامعه کنونی است و مراکز قرآنی نقشی بی بدیل و سرنوشت ساز در تحقق این رویکرد دارند. در شرایط فعلی که دشمن هجوم همه جانبه ای به فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی دارد، انس با قرآن کریم به ویژه در بین کودکان و نوجوانان و جوانان می تواند تهدیدات دشمن را خنثی کند. در همین راستا خانه قرآن مبین با برگزاری کلاسهای آموزش قرآن برای کودکان سعی دارد فرهنگ قرآنی را در بین خانواده ها و فرزندان رواج دهد.

وی ادامه داد: در این برنامه اولیای قرآن آموزان با مدیر و مربیان خانه قرآن نیز دیدار کردند و جلسه پرسش و پاسخ تربیتی نیز با حضور اولیا برگزار شد. وی ابراز داشت: در پایان نیز تصمیم بر این شد که جلسات تربیت فرزند برای اولیای قرآن آموزان در مکان خانه قرآن مبین و با حضور اساتید مجرب برگزار شود.

فهرست