https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%BA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85

شناسه خبر: 110088
۱۴۰۱-۷-۱۹ ۱۸:۴۶

مراسم غبارروبی امامزادگان ام کبری و ام صغری(س) اشتهارد برگزار شد

حجت الاسلام اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد گفت: به مناسبت هفته وقف، مراسم عطرافشانی و غبارروبی مضجع شریف امامزادگان ام کبری و ام صغری سلام الله علیها اشتهارد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد، حجت الاسلام اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد گفت: به مناسبت هفته وقف، مراسم عطرافشانی و غبارروبی مضجع شریف امامزادگان ام کبری و ام صغری سلام الله علیها اشتهارد برگزار شد.

حجت الاسلام اخگربخشایش افزود: در این مراسم که حجت الاسلام داودی امام جمعه اشتهارد و جمعی از روحانیون و مسئولان شهرستان حضور داشتند، بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و قرائت زیارت عاشورا توسط فرجی از مداحان اهل بیت علیهم السلام، آئین غبارروبی امامزادگان برگزار شد.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ادامه نذورات مردمی، ضریح و قبر مطهر با عطر و گلاب شستشو داده شد. حجت الاسلام اخگربخشایش گفت: کلیه مبالغ حاصل از نذورات مردمی پس از شمارش و تهیه صورت جلسه، به حساب بانکی این امامزاده که متصل به سامانه جامع موقوفات و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه می‌باشد واریز و با نظارت اوقاف استان و شهرستان اشتهارد، صرف هزینه‌های جاری و عمرانی و حقوق خادم و در مواردی نیز صرف مراسمات و برنامه‌های دینی و فرهنگی آن می شود.

گفتنی است، طبق شجره نامه‌های موجود، امامزادگان ام کبری و ام صغری سلام الله علیهما از نوادگان امام موسی کاظم علیه السلام می باشند که مرقد مطهرشان در کنار شهدای اشتهارد در محله صیادیه این شهرستان قرار دارد.

فهرست