https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%85%D8%AD%D9%81%D9%84-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%AC%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B1

شناسه خبر: 110040
۱۴۰۱-۷-۲۳ ۱۴:۴۸

محفل قرآنی نبوی در مسجد جامع ترک آباد اردکان برگزار شد

شعبانعلی قانعی کارشناس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردکان گفت: محفل انس با قرآن کریم تحت عنوان “محفل قرآنی نبوی” همزمان با هفته وحدت و در آستانه 17 ربیع الاول سالروز ولادت با سعادت حضرت پیامبر اعظم(ص) و حضرت امام صادق(ع) با تلاوت جمعی از قاریان و حافظان قرآن در محل مسجد جامع ترک آباد برگزار شد.

به گزارش تلاوت از یزد، شعبانعلی قانعی کارشناس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردکان گفت: محفل انس با قرآن کریم تحت عنوان “محفل قرآنی نبوی” همزمان با هفته وحدت و در آستانه 17 ربیع الاول سالروز ولادت با سعادت حضرت پیامبر اعظم(ص) و حضرت امام صادق(ع) با تلاوت جمعی از قاریان و حافظان قرآن در محل مسجد جامع ترک آباد برگزار شد.

کارشناس اداره امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردکان افزود: در این محفل قرآنی که همراه با اختتامیه دوره تلاوت نور این مسجد بود، حجت الاسلام یوسفی، مطالبی پیرامون اهمیت تلاوت قرآن و تاثیر آن در زندگی فردی و اجتماعی بیان کرد.

حجت الاسلام یوسفی مدیر خانه قرآنی طاها و امام جماعت مسجد جامع ترک آباد، بر توجه بیشتر خانواده ها به تلاوت قرآن تأکید کرد و خواستار تربیت قرآنی کودکان در خانواده ها شد.

همچنین، در این مراسم قرآنی لوح تقدیری از سوی اداره تبلیغات اسلامی اردکان به پیشکسوتان و قاریان قرآن مسجد جامع تقدیم شد.

فهرست