خون شهدای شاهچراغ باید موجب حمایت از رهبر و نیروهای نظامی شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، مراسم بزرگداشت شهدای واقعه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) و یادبود سرباز مدافع وطن شهید احمد لطفی از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اداره تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و تیپ ۳۷۷ شهید حبرانی نزاجا و با حضور ائمه جمعه شیعه و اهل سنت، جمعی از مسئولین، نیروهای نظامی و انتظامی، ائمه جماعات و اقشار مختلف مردم در مسجد امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد.
حجت الاسلام ابراهیمی مسئول تعلیم و تربیت سپاه شهرستان تایباد در این مراسم به ذکر حدیثی از امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام مبنی بر اینکه کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد پرداخت.
حجتالاسلام ابراهیمی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) و تسلیت و تبریک شهادت شهیدان این حادثه تروریستی و شهادت مدافع وطن شهید احمد لطفی افزود: خون شهدای ترور اخیر در شاهچراغ باید موجب این شود که همه به میدان بیاییم و از رهبری و نیروهای نظامی کشور حمایت جانانه کنیم.
وی در خصوص اغتشاشات اخیر نیز ابراز داشت: کسانی که علیه نیروهای نظامی و انتظامی هشتگ می زنند و تحت تاثیر القائات معاندین نظام به دنبال تخریب آنانند، خائن هستند و میخواهند که دشمن بر ما مسلط باشد. ابراهیمی تصریح کرد: هزینه تسلیم شدن به دشمن، به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.
مسئول تعلیم و تربیت سپاه شهرستان تایباد ادامه داد: اگر چه ایستادگی کردن ممکن است هزینهای داشته باشد، ولی دستاوردهای بسیار بزرگی دارد؛ امّا تسلیم شدن در مقابل دشمن ، ذلیل شدن را به دنبال دارد. در این مراسم برزگری از مداحان اهل بیت(ع) در رثای شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ به مداحی پرداخت.