https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87

شناسه خبر: 108753
۱۴۰۱-۱۰-۳ ۱۲:۱۰

دشمنان امید افراد جامعه را نشانه رفته‌اند

نشست تبیینی فرهنگی با حضور مسئولان شهرستان ابهر و فعالان قرآنی و فرهنگی اجتماعی به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر نشست تبیینی فرهنگی با حضور مسئولان شهرستان ابهر و فعالان قرآنی و فرهنگی اجتماعی به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر برگزار شد.

حجت الاسلام شجاعی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر در این نشست گفت :در جهان امروزی دو نوع اسلام وجود دارد اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی که کل قرآن است و این به آن معنا است که آنچه در قرآن آمده است أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم و بعد از آن به موضوع رکوع وسجده می پردازد و این نشان می دهد رکوع و سجده بعد از مبارزه با کفار عالم است و اسلام نمی گوید سیتره و هژمونی آمریکا را باید پذیرفت.

حجت الاسلام شجاعی تلاش‌های فعالان در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی باید به همان سویی باشد که دشمنان آن را در نظر دارند، اکنون دشمنان قسم خورده ملت ایران، امید افراد جامعه را نشانه رفته‌اند و باید توجه کنیم که فعالیت‌های فرهنگی ما نیز با محوریت ایجاد امید در جامعه صورت پذیرد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر بر رونق بخشی به مساجد و جلسات قرآنی تأکید کرد و گفت: از تأسیس خانه های قرآن به خصوص در مساجد حمایت می کنیم.

فهرست