https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D8%AA-%D8%A8%D8%B4

شناسه خبر: 108710
۱۴۰۱-۱۰-۳ ۱۸:۱۴

قرآن کریم بهترین مرجع راهنمای سعادت بشری و انس با آن چراغ روشنی در همه دوره‌ها است

بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان از برگزاری مراسم تجلیل از مربیان فعال در هیئات مذهبی و حسینیه کودک شهرستان بیجار خبر داد.

به گزارش تلاوت از کردستان، بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان از برگزاری مراسم تجلیل از مربیان فعال در هیئات مذهبی و حسینیه کودک شهرستان بیجار در مجتمع فرهنگی نور خبر داد.

حجت الاسلام برومند رازیانی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان ضمن شرکت در این مراسم، در سخنانی اظهار داشت: استان کردستان با داشتن مراکز و خانه‌های قرآنی گسترده در سطح شهر و روستاها، زمینه‌ساز گسترش و ترویج فعالیت‌های قرآنی بین کودکان، نوجوانان و جوانان شده‌اند. وی ادامه داد: قرآن کریم بهترین مرجع راهنمای سعادت بشری است و انس با آن چراغ روشنی در همه دوره‌ها است. آموزش قرآن به کودکان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: انس و آشنایی از دوران کودکی که سنگ بنای شخصیت آدمی شکل می‌گیرد، اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در این مسیر تلاش زیادی کرد.

در ادامه این جلسه مربیان قرآنی نیز به بیان دیدگاه و نظرات خود پرداختند و راهکار های خود را در خصوص اجرای هرچه بهتر آموزش قرآن کریم به کودکان بیان کردند. گفتنی است؛ در پایان این جلسه نیز از مربیان فعال در هیئات مذهبی و حسینیه کودک تقدیر به عمل آمد.

فهرست