https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2-3

شناسه خبر: 108313
۱۴۰۱-۱۰-۲۱ ۰۰:۱۶

جلسه هفتگی “قرآن چراغ راه زندگی” برگزار شد

هادی عابدزاده مدیر خانه قرآن شهری مبین از برگزاری جلسه هفتگی «قرآن چراغ راه زندگی» در روز دوشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء خبر داد.

به گزارش تلاوت از زنجان، هادی عابدزاده مدیر خانه قرآن شهری مبین شهرستان زنجان از برگزاری جلسه هفتگی قرآن چراغ راه زندگی در روز دوشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در خانه قرآن مبین خبر داد. در این جلسه، ابتدا تلاوت دسته جمعی توسط اعضا صورت گرفت و در ادامه هر کدام از اعضا به صورت انفرادی آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کردند و اشکالات قرائت کنندگان توسط آقای امیدی رفع شد و نکات آموزشی در سطوح روخوانی، تجوید و صوت و لحن بیان شد و در پایان نیز شأن نزول آیات و احکام مربوط به آیات تلاوت شده را بیان کرد.

مدیر خانه قرآن مبین زنجان در ادامه افزود: شرکت در این جلسات برای عموم و همه سنین آزاد است و به صورت سیار در منازل و مساجد محله، در زنجان و شهرستانهای اطراف برگزار می شود. وی گفت: در این جلسه قرآنی هر هفته بیش از ۳۰  نفر به‌ صورت حضوری شرکت می کنند.

هادی عابدزاده خاطرنشان ساخت: کشف استعدادها، دعوت به حضور فعال و مؤثر خیرین قرآنی، قرآنی کردن جامعه و دعوت عمومی مردم در این محافل، از اهداف برگزاری این جلسات می باشد. علاقمندان می توانند جهت میزبانی این جلسه نورانی اعلام آمادگی نمایند.

عابد زاده تاکید کرد: این جلسه قرآن به نیت گرامیداشت یاد و خاطره سالروز شهادت سردار شهید احمد کاظمی؛ با حضور پر شور اعضای خانه قرآن و عترت مبین برگزار شد و در پایان از شرکت کنندگان در جلسه پذیرایی شد.

 

فهرست