https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%81%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D9%86

شناسه خبر: 107776
۱۴۰۱-۱۱-۱۷ ۱۷:۳۸

برگزاری محافل انس با قرآن در اعتکاف دانش آموزی مازندران

در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری پیرامون انس جامعه به ویژه کودکان و نونهالان با آموزه های قرآن و همچنین تبیین دست آوردهای قرآنی انقلاب اسلامی، محافل انس با قرآن ویژه جوانان و نوجوانان در اعتکاف دانش آموزی مازندران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری پیرامون انس جامعه به ویژه کودکان و نونهالان با آموزه های قرآن و همچنین تبیین دست آوردهای قرآنی انقلاب اسلامی، محافل انس با قرآن ویژه جوانان و نوجوانان در اعتکاف دانش آموزی مازندران برگزار شد.

حجت الاسلام اسماعیل رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد: محافل انس با قرآن علاوه بر ایجاد انس و صمیمیت نوجوانان با کلام الهی موجب شناسایی استعدادهای درخشان قرآنی در جامعه می شود.

وی افزود: طینت پاک و حقیقت معصومانه نوجوانان عامل مهمی است تا روح قرآن و آموزه های دینی در دل و جان آنان اثر گذارد و مسیر زندگی شان را قرآنی کند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران در پایان اضافه کرد: همزمانی اعتکاف امسال با دهه فجر انقلاب اسلامی و برگزاری محافل، جشنواره ها و مسابقات مختلف قرآنی، و به طور ویژه حضور قرآن آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال از مهمترین رویدادهای قرآنی ، چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مازندران است.

فهرست