https://telavat.ir/index.php/fa/%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%DB%8C-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%A8

شناسه خبر: 107577
۱۴۰۱-۱۱-۲۶ ۱۸:۲۴

کانون فرهنگی تبلیغی سفیران بهشت محلی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی دختران درگزی

حجت‌الاسلام ابوالقاسم خوش‌خلق رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان درگز اظهار داشت: تشکیل کانون‌های فرهنگی و اجتماعی و قرآنی گامی موثر در راستای تربیت نسل جوان و نوجوان با مولفه‌های اسلامی و فرهنگی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم خوش‌خلق رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان درگز اظهار داشت: تشکیل کانون‌های فرهنگی و اجتماعی و قرآنی گامی موثر در راستای تربیت نسل جوان و نوجوان با مولفه‌های اسلامی و فرهنگی است.

وی افزود: در همین راستا کانون فرهنگی تبلیغی سفیران بهشت تشکیل شده که در مدت فعالیتی خود، به عنوان محلی برای دختران نوجوان شهرستان درگز محسوب می‌شود. خوش‌خلق گفت: برگزاری هدفمند کلاسهای آموزشی و راه‌اندازی کارگروه‌های مختلف با انتخاب سرگروه‌های نوجوان از جمله برنامه‌های اجرایی این کانون است.

وی با اشاره به استقبال دختران نوجوان از برنامه‌های این پاتوق دخترانه تصریح کرد: راه اندازی فروشگاه اینترنتی و همچنین برگزاری مناسبت های ملی و مذهبی برای عموم مردم از دیگر برنامه‌های این کانون است. رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان درگز، ارائه خدمات بهداشت، درمان و آماده سازی و توزیع بسته های معیشتی و نیز اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم توسط این کانون را از جمله اقدامات شایان توجه برشمرد.

به گفته وی، تهیه و توزیع پک های فرهنگی در بیشتر مناسبت های مختلف، تشکیل گروه تخصصی تئاتر و گروه سرود، راه اندازی هیئت دانش آموزی، راه اندازی مسابقات مختلف و برگزاری کلاس های اموزش گوناگون از دیگر اقدامات این کانون فرهنگی تبلیغی است. خوش خلق در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: با حمایت شایسته از تشکیل چنین کانون‌هایی می توان توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و قرآنی را برای مخاطب جوان و نوجوان رقم زد.

فهرست