https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B4%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AC%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B4

شناسه خبر: 106496
۱۴۰۲-۱-۲۹ ۱۳:۴۱

مراسم شب های قدر در مساجد بیجار برگزار شد

حجت الاسلام مختاری نیا رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار از برگزاری مراسم احیا و شب زنده داری شب های قدر در بیش از 20 مسجد از مساجد شهرستان بیجار خبر داد.

به گزارش تلاوت از کردستان، حجت الاسلام مختاری نیا رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار از برگزاری مراسم احیا و شب زنده داری شب های قدر در بیش از 20 مسجد از مساجد شهرستان بیجار خبر داد.

حجت‌الاسلام جلیل مختاری نیا ضمن بیان این خبر اظهار داشت: مراسم احیای شب‌های قدر با حضور مردم مومن و خداجوی بیجاری و در سطح 20 مسجد این شهرستان برگزار شد. مختاری نیا تاکید کرد: همزمان با لیالی قدر برنامه های مختلفی از جمله قرائت قرآن،دعای افتتاح، دعای جوشن کبیر، دعای ابوحمزه ثمالی، سخنرانی، عزاداری در مساجد بیجار برگزار شد.

وی افزود: همچنین بیش از 150 روحانی به مناطق مختلف شهری و روستای بیجار اعزام شدند تا اعمال شب های قدر و ماه مبارک رمضان در  این مناطق اجرا شود. رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار از استقبال بسیار خوب مردم از برنامه‌های ماه مبارک رمضان خصوصا برنامه های قرآنی دینی خبر داد و گفت: خوشبختانه مردم متدین شهرستان بیجار استقبال خوب و پرشوری از برنامه‌های دینی و مذهبی در این شهرستان داشته‌اند.

حجت‌الاسلام مختاری‌نیا از ماه مبارک رمضان به عنوان فرصت مناسب برای خودسازی یاد کرد و افزود: در این ماه مبارک که ماه مهمانی خداوند است، باید انسان در خود تحول ایجاد کرده و به اصلاح شیوه زندگی گذشته خود بپردازد.

فهرست