https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B4

شناسه خبر: 106098
۱۴۰۲-۲-۲۳ ۱۲:۳۸

برگزاری اردوی آموزشی تفریحی قرآنیان شهرستان بیجار

اردوی آموزشی و تفریحی قرآنیان با حضور 30 نفر از فعالان قرآن مؤسسه جنت الریحان و جوادالائمه(ع) همچنین اعضای هیأت مدیره در محل روستای گردشگری گلیان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش تلاوت از کردستان، اردوی آموزشی و تفریحی قرآنیان با حضور 30 نفر از فعالان قرآن مؤسسه جنت الریحان و جوادالائمه(ع) همچنین اعضای هیأت مدیره در محل روستای گردشگری گلیان این شهرستان برگزار شد.

شهین مولودی کارشناس قرآنی شهرستان بیجار، هدف از برگزاری این اردو را ایجاد نشاط و تقویت روحیه قرآن آموزان این مؤسسات بیان نمود و گفت: این مؤسسه از سال 1392 و 1395 و با حمایت های معنوی و مالی جمعی از خیرین نیکوکار و علاقمندان به گسترش فرهنگ قرآنی راه اندازی شده اند و تا کنون بیش از یک هزار نفر از قرآن آموزان سطح شهرستان در این مؤسسات به فراگیری قرآن در رشته های روخوانی و روانخوانی، حفظ، مفاهیم و عترت پرداخته اند.

مولود عنوان کرد: یکی از مسائلی که مراکز آموزشی قرآن کریم با آن مواجهند، ایجاد نشاط در قرآن آموزان است که برگزاری اردوهای تفریحی ولو بسیار کوتاه و مختصر، نشاط فراوانی را به قرآن آموزان تزریق میکند. البته برگزاری این اردوها بایسته هایی دارد که رعایت آنها به برگزاری بهتر این گونه برنامه ها کمک شایانی خواهد کرد.

فهرست