https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%AC%DB%8C%D9%87%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AA%D8%AF%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A8%DB%8C

شناسه خبر: 103889
۱۴۰۲-۹-۷ ۱۴:۲۵

جلسه توجیهی طرح «تدبر در قرآن» در اردبیل + تصاویر

جلسه توجیهی طرح «تدبر در قرآن» با حضور رئیس و کارشناسان اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل و جمعی از اساتید و مربیان قرآن برگزار شد.

به گزارش تلاوت از اردبیل، حجت الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ددر سخنانی گفت: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، فضای قرآن آموزی کشور باید به سمت فهم و تدبر ارتقا پیدا کند. وی افزود: اجرای طرح تدبر در قرآن از مهمترین فعالیت ها برای عمل به فرامین رهبر برای ایجاد، آموزش و ارتقاء شبکه بزرگی از معلمان و مربیان و مدرسان و اساتید تدبر در قرآن در سطح کشور است.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل به شرایط اجرای طرح تدبر در قرآن اشاره کرد و افزود: از آنجا که توسعه و تعمیق طرح تدبر در قرآن به عنوان یک حرکت ارزشمند نیازمند استفاده از ظرفیت های بومی در سطح استان های مختلف و تأمین و تربیت منابع انسانی و کادرهای آموزشی متخصص می باشد، طرح «تربیت مربی تدبر در قرآن کریم» به عنوان گام اول جهت بسط و توسعه طرح تدبر در قرآن کریم پیش بینی شده است.

حجت الاسلام طهماسبی به نتایج اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: در صورت اجرای موفق طرح طرح تدبر در قرآن شاهد نتایج سودمند و مفیدی در رفع آسیب های فردی و اجتماعی و رشد و توسعه فرهنگ انسان ساز قرآن کریم در جامعه خواهیم بود.

در ادامه هریک از کارشناسان قرآن، اساتید و مربیان قرآن و نیز طاهر آگاه مدیر موسسه قرآنی فردوس فاطمه (س) اردبیل به عنوان مجری طرح تدبر در قرآن، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص اجرای این طرح پرداخته و مقرر شد، این دوره در جلسه اول در قالب افتتاحیه به صورت حضوری و در 16 جلسه 32 ساعته به صورت مجازی توسط اساتید کشوری برگزار خواهد شد.

فهرست