https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%AF%D8%A8%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%B1

شناسه خبر: 103657
۱۴۰۲-۹-۲۷ ۱۸:۰۴

نشست هم اندیشی مربیان تدبر قرآن کریم در زنجان برگزار شد

رباب ملایی کارشناس قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان از نشست هم اندیشی و هم افزایی مربیان تدبر قرآن کریم در سالن شهید حججی تبلیغات اسلامی زنجان خبر داد.

به گزارش تلاوت از زنجان، رباب ملایی کارشناس قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان گفت: نشست هم اندیشی و هم افزایی مربیان تدبر قرآن کریم در سالن شهید حججی تبلیغات اسلامی زنجان و با حضور مربیان تدبر و حجت الاسلام حسنی، رئیس اداره امور قرآنی زنجان برگزار شد.

ملایی افزود: در این جلسه حجت الاسلام حسنی ضمن تشریح شیوه نامه تدبر در قرآن کریم به اهداف برگزاری این دوره آموزشی اشاره کرد و گفت: زمينه‌سازی رشد و شكوفايی داعیان قرآنی، ايجاد اتحاد در جامعه قرآنی، ایجاد انگیزه برای دعوت دیگران به تدبر قرآن کریم و ایجاد انس مداوم متدبرانه میان قرآن‌آموز و قرآن کریم از اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.

کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی زنجان در ادامه گفت: با توجه به اینکه دوره های آموزشی تدبر بصورت حضوری و مجازی در زنجان با حضور علاقمندان در حال برگزاری است در ادامه جلسه مربیان تدبر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص کلاسهای تدبر را جهت برگزاری بهتر این دوره ها بیان کردند.

فهرست