https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DB%B2%DB%B6%DB%B0-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8-%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF

شناسه خبر: 102234
۱۴۰۳-۲-۱۶ ۱۱:۲۳

حضور ۲۶۰ حافظ گلستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: نوزدهمین آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، ۱۴ اردیبهشت‌ماه جاری در گلستان برگزار می‌شود.

محمد قدوسی‌زاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گلستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از گلستان گفت: آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در ۲ مرحله کتبی و شفاهی یکبار در سال برگزار می‌شود.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان گلستان با بیان اینکه مرحله کتبی نوزدهمین آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه جاری همزمان با سراسر کشور در این استان نیز برگزار می‌شود، اظهار کرد: ۲۶۰ حافظ از استان گلستان در آزمون تخصصی حافظان قرآن شرکت کرده‌اند.  قدوسی‌زاده با اشاره به اینکه ۱۴۷ نفر آقا و ۱۱۳ نفر از بانوان در این آزمون حضور دارند، ادامه داد: آزمون اعطای مدرک حفظ در گلستان در ۲ حوزه گرگان و گنبدکاووس برگزار می‌شود.

وی با بیان‌ اینکه آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم محدودیت سنی ندارد، تصریح کرد: آزمون و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم طبق مصوبه جلسه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، در رشته‌های حفظ ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم برگزار می‌شود. رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان گلستان ادامه داد: افرادی که در این آزمون نمره قبولی را کسب کنند و موفق به دریافت مدرک تخصصی شوند، علاوه بر مزایای شرکت در آزمون استخدامی و دریافت کمک هزینه تحصیلی از درجات علمی معادل با کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا نیز برخوردار می‌شوند.

قدوسی زاده با بیان اینکه مدرک تخصصی از درجه یک تا پنج به قبول شدگان اعطا می‌شود، گفت: مدرک دریافتی با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور به افراد داده می‌شود.

فهرست