https://telavat.ir/index.php/fa/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3

شناسه خبر: 101750
۱۴۰۳-۴-۱۰ ۱۱:۳۵

خانه قرآن و عترت «شهید سید ابراهیم رئیسی» در شهرستان خدابنده افتتاح شد

همزمان با اربعین شهدای خدمت و با حضور جمعی از فعالان قرآنی و قرآن آموزآن؛ خانه قرآن و عترت شهید سید ابراهیم رئیسی در شهرستان خدابنده افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، خانه قرآن و عترت شهید آیت الله رئیسی در آستانه اربعین شهدای خدمت با حضور امام جمعه قیدار و جمعی از فعالان قرآنی و قرآن آموزان وخانواده‌های قرآنی شهرستان خدابنده افتتاح شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام فیضی مؤسس و مدیر خانه قرآن و عترت شهید آیت اله سید ابراهیم رئیسی به بیان ویژگی‌های شهید رئیسی پرداخت و گفت: به پاس خدمات آن شهید بزرگوار و دفاع جانانه ایشان از قرآن کریم در سازمان ملل بر آن شدیم این مرکز را به نام ایشان راه اندازی کنیم تا نام و یاد ایشان همیشه در ذهن ما اهالی قرآن باقی باشد.

در ادامه حجت‌الاسلام موسوی امام جمعه قیدار به بیان پیوند ناگسستنی قرآن و عترت پرداخت و گفت: اگر قرآن را در وجود یک انسان مجسم کنیم می‌شود یک انسان کامل مانند پیامبر و معصومین(ع) و اگر سبک زندگی معصومین را بنویسیم و تبدیل به کتاب کنیم می‌شود قرآن.

در ادامه چند تن از حافظان قرآن به اجرای برنامه پرداختند؛ و برنامه با مولودی خانی به مناسبت ایام عید غدیر و اهدای هدایایی به سادات حاضر در جلسه به پایان رسید.

فهرست