https://telavat.ir/fa/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C

شناسه خبر: 99296
۱۴۰۴-۷-۳ ۲۳:۳۱

آغاز به کار شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی در جاجرم با هدف هم‌افزایی دستگاه‌ها

نخستین جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی شهرستان جاجرم با حضور امام جمعه، فرماندار و رؤسای دستگاه‌های اجرایی برگزار شد. در این نشست، ضمن تشریح اهداف و وظایف شورا، بر لزوم هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاه‌های دولتی و مؤسسات مردمی برای تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی تأکید گردید.

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، نخستین جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی شهرستان جاجرم با حضور امام جمعه شهرستان، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیریت حوزه علمیه و دیگر اعضا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان که دبیری این شورا را بر عهده دارد، به تشریح آیین‌نامه و دستورالعمل تشکیل آن پرداخت. وی با تأکید بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌ها گفت: «واگذاری این شورا به سازمان تبلیغات اسلامی به معنای تصدی‌گری کامل نیست، بلکه این سازمان به عنوان بازوی اجرایی شورا عمل خواهد کرد.»

حجت‌الاسلام حسینی، اهداف اصلی تشکیل این شورا را این‌گونه برشمرد:

  • تحقق اهداف و سیاست‌های منشور توسعه فرهنگ قرآنی.
  • هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی و مؤسسات غیردولتی برای هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌های قرآنی.
  • ترویج فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت و برنامه‌ریزی شهرستان.

وی همچنین ساماندهی فعالیت‌ها، فرهنگ‌سازی قرآنی و نظارت بر اجرای مصوبات را از وظایف اصلی این شورا دانست و خاطرنشان کرد که طبق آیین‌نامه، ریاست شورا بر عهده امام جمعه شهرستان است و ۲۲ دستگاه اجرایی در آن عضویت دارند.

در پایان این نشست، اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی پرداختند.

فهرست