https://telavat.ir/fa/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%D9%90-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3
شناسه خبر: 99020
۱۴۰۴-۹-۲۳ ۲۳:۳۸
بازدید کارشناس قرآنِ اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگان از خانه قرآن و عترت آل طه بنک
بازدید کارشناس قرآنِ اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگان، نه تنها فرصتی برای بررسی و ارزیابی فعالیتها بود، بلکه یادآور برکت حضور اهل قرآن در میان جمعی عاشقانه و مؤمن شد.
دانشآموزان و مربیان این خانه قرآنی، با قلبهایی روشن و صدایی لبریز از ایمان، آیات الهی را زمزمه میکردند؛ گویی هر واژه، چراغی از نور در جانها میافروخت.
بنده کمترین، با نگاه دقیق و مهربان خود، تلاشهای خالصانه مربیان و قرآنپژوهان را ستود، و بر استمرار این مسیر نورانی تأکید کرد.
خانه قرآن و عترت آل طه، نه تنها محل آموزش، بلکه مأمن عشق به قرآن و اهل بیت (ع) است؛ جایی که هر روز، نغمهی «اقرأ بسم ربک» تازهتر از دیروز طنین میافکند و دلها را به ذکر خدا پیوند میزند.
باشد که این بازدید، آغازی باشد بر فصلهای تازهتر خدمت به قرآن و ترویج فرهنگ اهل بیت، و گامی برای نزدیکتر شدن دلها به سرچشمهی هدایت و نور الهی.
