Debug: Image path is empty. in Drupal\twig_tweak\TwigTweakExtension::imageStyleFilter() (line 500 of modules/contrib/twig_tweak/src/TwigTweakExtension.php).
Debug: Image path is empty. in Drupal\twig_tweak\TwigTweakExtension::imageStyleFilter() (line 500 of modules/contrib/twig_tweak/src/TwigTweakExtension.php).
https://telavat.ir/fa/%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B9

شناسه خبر: 114510
۱۴۰۰-۸-۸ ۱۵:۰۶

نیازمند ارتقا و ارائه روش‌های نوین فعالیت‌های قرآنی هستیم

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی فارس با اشاره به تأثیر شیوع کرونا بر روند فعالیت‌های قرآنی بر ضرورت ارتقا و ارائه روش‌های نوین در این نوع فعالیت‌ها تأکید کرد.

زهرا کسرایی، رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی فارس عصر چهارشنبه، ۵ آبان‌ماه در نشست این هیئت گفت: شیوع بیماری فراگیر کرونا و تعطیلی کلاس‌های قرآن فصل جدیدی در فعالیت تشکل‌های قرآنی ایجاد کرد البته ارتقا و ارائه روش‌های نوین در همه زمان‌ها و در این ایام به‌صورت ویژه الزامی و در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: در طول مدت شیوع ویروس کرونا تشکل‌های قرآنی مردمی همکاری بسیار خوبی با کادر درمان و دیگر ادارات و نهادها در جلوگیری از شیوع بیماری کرونا وحمایت از اقشار آسیب دیده داشتند.

کسرایی افزود: تعطیلی کلاس‌های حضوری آموزش قرآن باعث شد، مسئولان قرآنی ایده‌های مفیدی ارائه کنند تا کلاس‌های قرآنی به‌صورت غیر حضوری ادامه پیدا کند و حتی فرصتی شد فعالیت‌های قرآنی از محله‌ای و منطقه‌ای فراتر رفته و یک انسجام و اتحاد ایجاد شود که تشکل‌های قرآنی و قرآنیان اقصی نقاط کشور در فضای مجازی از تجربیات یکدیگر بهره‌مند شوند و بعضاً در یک کلاس مجازی شرکت کنند.

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی فارس افزود: البته برخی تشکل‌های قرآنی مردمی خود نیز از نظر آموزشی و یا اقتصادی دچار مشکل شده‌اند که در این رابطه باید آسیب‌شناسی صورت بگیرد.

فهرست