فعالیت سامانه آزمون های حفظ عمومی قرآن کریم به زودی آغاز خواهد شد
محسن اسدی، مدیرکل حوزه فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به سامانه آزمون های حفظ عمومی قرآن کریم گفت: با توجه به مسئولیت سازمان دارالقرآن الکریم در اجرای طرح آزمون اعطای مدرک عمومی به حافظان قرآن کریم که بر اساس مصوبه ستاد راهبری حفظ قرآن کریم صورت می گیرد، یکی از مهمترین نیازها و ملزومات این طرح، طراحی سامانه هوشمندی است که بتواند با پوشش دادن تمامی مؤسسات قرآنی مجری این طرح و همچنین ممتحنان در سراسر کشور، از متقضایان ثبت نام به عمل آورده و سپس با درج نمرات آزمون دهندگان در سامانه توسط ممتحنان، به صورت کاملاً خودکار نتایج را اعلام و کارنامه افراد را صادر نماید. این سامانه با توجه به فوریت موضوع، از آبان ماه سال جاری در دستور کار قرار گرفت و طی تلاش های بسیار در حوزه فناوری اطلاعات، بخش اول تحویل، و بخش دیگر نیز در حال تکمیل می باشد.
اسدی گفت: برنامه ریزی ما به شکلی است که بعد از تعطیلات عید نوروز و در اوایل سال جاری و همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، این سامانه به بهره برداری خواهد رسید و پس از افتتاح طرح، متقاضیان از سراسر کشور می توانند به سامانه مراجعه نمایند و ثبت نام در این طرح را انجام دهند و نتایج آزمون را نیز ملاحظه نمایند.
وی خاطر نشان کرد: در این سامانه برای تمامی ارکان دخیل در موضوع آزمون های حفظ عمومی قرآن کریم، پنل کاربری تعبیه شده و است و مؤسسات، متقاضایان و ممتحنین طرح به این پنل دسترسی داشته و از طرفی دبیرخانه مرکزی و دبیرخانه های استانی نیز در این سامانه، دارای پنل کاربری می باشند.
وی با اشاره به ویژگی این سامانه اظهار کرد: ارتباط این سامانه با سامانه آموزش مجازی قرآن و عترت سازمان و سامانه مدیریت آموزش سازمان از دیگر امتیازات این سامانه می باشد.