https://telavat.ir/fa/%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3

شناسه خبر: 111884
۱۴۰۱-۴-۱ ۱۱:۵۴

کلاس روخوانی و روانخوانی ویژه ترم تابستان برگزار می شود

اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اشتهارد گفت: به همت دارالقرآن و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، کلاس روخوانی و روانخوانی سطح 4 ویژه ترم تابستان در دارالقرآن شهرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد، اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اشتهارد گفت: به همت دارالقرآن و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، کلاس روخوانی و روانخوانی سطح 4 ویژه ترم تابستان در دارالقرآن شهرستان آغاز شد.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اشتهارد اظهار داشت: کلاس روخوانی و روانخوانی تکمیلی سطح 4 به صورت یک روز در هفته برگزار شده و مربی این کلاس مهدی قدمی از مربیان قرآنی شهرستان اشتهارد می باشد که علاوه بر آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، آموزش احکام اسلامی را نیز آموزش می دهد.

اخگربخشایش اظهار داشت: برنامه کلاس روخوانی و روانخوانی با آشنایی اولیه نوجوانان با زبان عربی آغاز شده و مطالبی همچون آشنایی با حروف ناخوانا، حرکات کوتاه و کشیده، علامت سکون و تشدید و تنوین و مد، قواعد اشباع و خواندن تنوین نزد ساکن و وقف و علائم نیز به ایشان آموزش داده خواهد شد.

فهرست